Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری فارس از مشهد، محمدرحیم رهنما پیش از ظهر امروز در مراسم ‌معارفه خود که در محل هتل پردیسان مشهد برگزار شد، اظهار داشت: ‌سازمان میراث فرهنگی، صنایع‌ دستی و گردشگری متشکل از سه ضلع میراث فرهنگی، صنایع‌دستی و گردشگری است و هیچ‌ کس نمی‌تواند ادعا کند که در همه این بخش‌ها متخصص است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع‌دستی و‌ گردشگری خراسان رضوی با بیان اینکه اداره این مجموعه به نگاهی یکپارچه، ترکیبی و جامع نیاز دارد، گفت: تلاش ما این است که به کمک تمام ذی‌نفعان و ذی‌نفوذان دستگاه‌های دولتی، غیردولتی، خصوصی، دانشگاه‌ها و مراکز علمی پژوهشی، در جهت ارتقاء و تقویت این‌ مجموعه حرکت کنیم.

وی با اشاره به اینکه میراث فرهنگی یک صنعت تولید ثروت و دارایی است، افزود: باید به این حوزه اهمیت ویژه‌ای داده شود.

رهنما با اشاره به‌ ضرورت تدوین سیاست‌های کلان گردشگری خراسان رضوی، عنوان کرد: در چشم‌انداز کشور، دستیابی به 20 میلیون گردشگر در سال به‌عنوان بخشی از بودجه کشور دیده‌ شده و 28 کارگروه در سطح کشور برای تدوین سیاست‌های کلان حوزه میراث فرهنگی ساماندهی شدند که ‌امیدواریم به‌زودی آماده اجرا شود.

وی اضافه کرد: طرح آمایش استان نیز با مشارکت حدود 120 نفر در سه سال متوالی آماده‌ شده است، با توجه به اینکه تخصص من در حوزه بازسازی و نوسازی بافت‌های فرسوده شهری است، حفظ آثار تاریخی همواره از دغدغه‌های من بوده است.

مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع‌دستی و‌ گردشگری خراسان رضوی همچنین تقویت محورهای گردشگری توس ـ مشهد، توس ـ کلات، توس ـ شاندیز و تمرکززدایی اختیارات به سطوح شهرستان را از دیگر موضوعاتی دانست که باید مورد توجه قرار گیرد.

وی با تأکید بر اینکه گردشگری باید آسان، ارزان، هوشمند و پایدار باشد، گفت: رقابتی بودن به معنای ارزان و باکیفیت بودن است که پس‌ازآن، هوشمند کردن سازمان و گردشگری نیز از مهم‌ترین اهداف سازمان میراث فرهنگی استان به شمار می‌رود.

وی همچنین تهیه طرح جامع گردشگری، معرفی و ثبت میراث فرهنگی استان، ثبت جهانی این آثار‌ و تقویت صنایع‌دستی در راستای افزایش تولید ملی و اشتغال را از دیگر برنامه‌های خود برشمرد.

رهنما تأکید کرد: امیدواریم بتوانیم پارادوکسی که میان توسعه و حفاظت از میراث فرهنگی وجود دارد را حل کنیم زیرا سرمایه‌های عظیمی در استان وجود دارد که در این پارادوکس دچار توقف شده‌اند.

انتهای پیام/چ

منبع: فارس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۳۸۹۰۱۵۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برخورد جدی با تورهای گردشگری غیرمجاز در استان مرکزی

معاون اداره‌کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان مرکزی گفت: با تورهای غیرمجاز گردشگری در استان بدون اغماض برخورد جدی خواهد شد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از مرکزی و به نقل از روابط عمومی اداره کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان، مسعود فرخی اظهار کرد: سومین جلسه کارگروه امنیت گردشگران با حضور نمایندگانی از حوزه سیاسی امنیتی استانداری، کانون اتومبیلرانی و جهانگردی انجمن صنفی دفاتر، انجمن تشکل حرفه‌ای راهنمایان و کارشناسان حوزه گردشگری اداره کل با موضوع بررسی و شناسایی تورهای غیر مجازی که به صورت کلوپ سافاری فعالیت دارند، برگزار شد.

وی با تاکید بر اینکه افراد و یا گروه‌هایی که به صورت غیر مجاز اجرا کننده تورهای کلوپ سافاری هستند از طریق واحد حقوقی پیگیری حقوقی و به پلیس فتا معرفی می‌شوند افزود: آئین نامه‌های مرتبط با کانون اتومبیلرانی و جهانگردی در این جلسه بررسی و بر لزوم رعایت موارد قانونی تاکید شد.

معاون گردشگری اداره‌کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان مرکزی، پیگیری قضائی و شکایات از افراد اجرا کننده تورهای غیر مجاز، معرفی افراد اجرا کننده تورهای غیر مجاز به پلیس فتا به منظور بستن صفحات مجازی و شماره تماس‌های تبلیغاتی آنها و همچنین معرفی این افراد به پلیس اماکن عمومی با هدف بستن فضاهای تبلیغاتی آنان، را از اقدامات این اداره کل در راستای جلوگیری از تورهایی که بدون مجوز قانونی اجرایی می‌شوند دانست.

فرخی گفت: تا کنون سه جلسه تحت عنوان کارگروه امنیت گردشگران برگزار شده که در این کارگروه دستگاه‌های قضائی، انتظامی، نظارتی و ادارات و نهادهای مرتبط عضو هستند.

وی تصریح کرد: تورهای غیرمجاز گردشگری در استان دفتر فیزیکی ندارند و فعالیت‌های آن‌ها به صورت آنلاین و در شبکه‌های اجتماعی انجام می‌شود و لازم است پلیس فتا با آن‌ها برخورد کند.

معاون گردشگری اداره‌کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان مرکزی با بیان اینکه متولیان تورهای غیرمجاز شناخت کافی از گردشگری ندارند افزود: این نوع تورها هیچ گونه پوشش بیمه‌ای برای گردشگر قرار نمی‌دهند و در صورتی که در طول سفر مخاطره‌ای برای مسافران پیش بیاید و یا صدمه‌ای ببینند، کسی مسئولیت آن را به عهده نمی‌گیرد.

فرخی تاکید کرد: با تورهای غیرمجاز گردشگری در استان بدون اغماض برخورد جدی خواهد شد.

وی اظهار کرد: امید می‌رود با همکاری نهادهای مربوطه به ویژه اداره نظارت بر اماکن عمومی، پلیس‌راه و فعالان بخش خصوصی شاهد امنیت و رضایتمندی گردشگران و مسافران در منطقه باشیم.

کد خبر 750911

دیگر خبرها

  • ۱۳۰۰ هنرمند صنایع دستی مشهد بیمه شدند‌
  • ضرورت برگزاری تورهای گردشگری مذهبی در آذربایجان شرقی
  • «فهرج»، کاندیدای بهترین روستاهای جهانی گردشگری
  • دستگیری ۳ حفار غیرمجاز در قروه
  • برخورد جدی با تورهای گردشگری غیرمجاز در استان مرکزی
  • تخصیص اعتبارات لازم برای حوزه میراث‌فرهنگی شهرستان گرمی
  • حفر گودال ١٥ متری برای کشف اشیاء تاریخی؛ ۳ نفر دستگیر شدند
  • عرضه صنایع‌دستی سیستان وبلوچستان در کشور تقویت می‌شود
  • حفر گودال ۱۵ متری برای کشف اشیای تاریخی موجب دستگیری ۳ نفر شد
  • مرمت خانه‌های تاریخی اردبیل امسال تعیین تکلیف می‌شود