Web Analytics Made Easy - Statcounter

در دومین روز برگزاری سی امین نمایشگاه بین المللی صنایع دستی تفاهمنامه ای مهم پیرامون همکاری و اعطای تسهیلات ارزان قیمت به فعالان صنایع دستی کشور، بین بانک گردشگری و سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری به امضا رسید.
به گزارش ایسنا، علی اصغر مونسان معاون رئیس جمهور و رئیس سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری و رضاکامران عضو هیات مدیره و سرپرست بانک گردشگری این تفاهمنامه را در غرفه بانک گردشگری در سی اُمین نمایشگاه صنایع دستی امضا کردند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


مونسان در این مراسم با بیان این که سازمان میراث فرهنگی به دنبال استفاده از ظرفیت های بخش های مختلف اقتصادی از جمله شبکه بانکی برای تقویت و هم افزایی حوزه میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری است، اظهار کرد: به منظور استفاده از ظرفیت ها و پتانسیل شبکه بانکی با چند بانک مذاکره کردیم و نهایتا بانک گردشگری به عنوان حامی ویژه این حوزه انتخاب شد.

وی افزود: با این اقدامات حداکثر تلاش خود را می کنیم که از امکانات برون سازمانی و تسهیلات مالی شبکه بانکی در راستای حمایت از بخش های صنایع دستی و گردشگری استفاده کنیم.
رئیس سازمان میراث فرهنگی تصریح کرد: هنرمندان و صنعتگران صنایع دستی نیازمند حمایت های بیشتری هستند و بانک گردشگری در این تفاهمنامه اعطای تسهیلات با سود 10 درصدی را به عهده گرفته است تا فعالان صنایع دستی از این تسهیلات برای توسعه فعالیت های خود بهره مند شوند.
وی با بیان این که دولت هم امکانات خوبی برای توسعه این حوزه پای کار آورده است، افزود: طبق تفاهم سه جانبه ای که بین سازمان میراث فرهنگی و سازمان برنامه و بودجه و صندوق توسعه ملی به امضا رسید، 8هزار و هفتصد میلیارد تومان تسهیلات ارزان قیمت به هر سه بخش میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری تخصیص می یابد که این تسهیلات تحولات بزرگی در هر سه بخش ایجاد خواهد کرد.
در برابر ما هم متعهد شدیم 157هزار شغل در این حوزه ایجاد کنیم که اغلب این مشاغل برای جوانان و فارغ التحصیلان دانشگاه ها خواهد بود.
مونسان در مورد جزئیات تفاهمنامه امضا شده با بانک گردشگری نیز گفت: حجم این تسهیلات در فاز اول 400 میلیارد ریال و با سود 10 درصد خواهد بود اما این زمینه از سوی بانک گردشگری وجود دارد که در فازهای بعدی حجم تسهیلات را افزایش دهد.
در این تفاهم مقرر گردید بانک گردشگری ضمن حمایت از استارتاپ های حوزه صنایع دستی زمینه رشد بیشتر استارتاپ ها در این صنایع را فراهم سازد. همچنین مقرر شد در جهت حمایت از کالا و تولید داخلی حراج های بزرگ صنایع دستی کشور توسط بانک گردشگری برگزار شود تا دغدغه های تولید کنندگان داخلی در این خصوص مرتفع شود.


سی امین دوره نمایشگاه صنایع دستی از سوم شهریور ماه در محل دائمی نمایشگاه های تهران آغاز شده و تا 9 شهریور ادامه دارد. غرفه بانک گردشگری در سالن 8 و 9 پذیرای علاقه مندان فرهنگ و هنر ایرانی است.


منبع: مجله همگردی

کلیدواژه: صنایع دستی اخبار گردشگری نمایشگاه سی امین نمایشگاه صنایع دستی تور اروپا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت hamgardi.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مجله همگردی» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۳۶۲۵۱۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

عرضه صنایع‌دستی سیستان وبلوچستان در کشور تقویت می‌شود

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از روابط عمومی میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی سیستان و بلوچستان، مریم جلالی ضمن قدردانی از تلاش‌های انجام شده در نمایشگاه ایران اکسپو افزود: تولیدات صنایع‌دستی زنجیره‌هایی به‌هم پیوسته هستند که نباید صرفاً در حالت فرهنگی و ویترینی بمانند بلکه باید با برنامه‌ریزی های مدون و اقدامات جهادی هماهنگ، به ادبیات توسعه و کسب و کار نزدیک شود و در سطح ملی و بین‌المللی نقش آفرین باشد.

معاون صنایع‌دستی وزارت میراث‌فرهنگی ادامه داد: سیستان و بلوچستان نیز عزم جدی را آغاز کرده و امیدواریم از طریق صنایع‌دستی، گردشگری، شیلات و لنج‌سازی و آبزیان و سایر ظرفیت‌ها و دارایی‌هایی که این استان دارد بتوانیم یک عنصر هویتی ویژه‌ای را به وجود آوریم.

به گفته جلالی، ما نیز در معاونت صنایع‌دستی وزارتخانه در تلاش هستیم تا زنجیره اقتصادی صنایع‌دستی و معیشت عزت آفرین را برای تک تک فعالان حوزه صنایع‌دستی در کشور و فعالان این حوزه در سیستان و بلوچستان را به وجود آوریم.
او تاکید کرد: یکی از اقداماتی که به دنبال انجام آن هستیم ایجاد بازار ثابت عرضه و فروش محصولات صنایع‌دستی سیستان وبلوچستان در تهران و اقصی نقاط کشور است که پیگیر تحقق آن هستیم و در حال حاضر نیز وجود دارد اما نیازمند تقویت و گسترش است.
وی ادامه داد: ضرورت دارد تا محصولاتی که در اقلیم خاص خودش تولید می‌شود زیست بوم آنها نیز کامل و در سایر نقاط عرضه شود.

کد خبر 6096949

دیگر خبرها

  • ۱۳۰۰ هنرمند صنایع دستی مشهد بیمه شدند‌
  • ضرورت برگزاری تورهای گردشگری مذهبی در آذربایجان شرقی
  • «فهرج»، کاندیدای بهترین روستاهای جهانی گردشگری
  • دستگیری ۳ حفار غیرمجاز در قروه
  • تخصیص اعتبارات لازم برای حوزه میراث‌فرهنگی شهرستان گرمی
  • از پاسداشت زبان فارسی تا تجلیل از فعالان و کنشگران حوزه میراث‌ فرهنگی
  • حفر گودال ١٥ متری برای کشف اشیاء تاریخی؛ ۳ نفر دستگیر شدند
  • عرضه صنایع‌دستی سیستان وبلوچستان در کشور تقویت می‌شود
  • حفر گودال ۱۵ متری برای کشف اشیای تاریخی موجب دستگیری ۳ نفر شد
  • مرمت خانه‌های تاریخی اردبیل امسال تعیین تکلیف می‌شود