Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از کشتیرانی جمهوری اسلامی ایران، علی اصغر شالبافیان به اهمیت و ضرورت هر چه سریع‌تر توسعه گردشگری دریایی به تلاش وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی جهت رفع مشکل هزینه سوخت کشتی‌های تفریحی به عنوان یکی از مهمترین معضلات پیشبرد اهداف این صنعت اشاره کرد.

معاون گردشگری وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی ادامه داد: در حال حاضر چندین کشتی بزرگ تفریحی در آب‌های جنوبی کشور که توسط سرمایه گذاران بخش خصوصی خریداری و آماده فعالیت هستند به دلیل گرانی بیش از اندازه سوخت، قادر به فعالیت گردشگری نیستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی گفت: بر اساس تقاضای مکرر فعالان بخش خصوصی در صنعت گردشگری دریایی مبنی بر کاهش هزینه‌های سوخت و فراهم شدن امکان استفاده از سوخت یارانه‌ای برای قایق‌ها و کشتی‌های تفریحی، وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی این موضوع به طور جدی پیگیری کرد.

شالبافیان اذعان داشت: با توجه به برگزاری جلسات متعدد از سوی وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی با وزارت نفت، استفاده از سوخت یارانه‌ای برای قایق‌ها، شناورها و کشتی‌های تفریحی دارای مجوز گردشگری دریایی در مسیرهای داخلی با همکاری وزارت نفت و پیگیری‌های مستمر وزارت میراث فرهنگی امروز به تصویب رسید.

این مقام مسئول در وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی، خاطرنشان ساخت: بدون شک تصویب این مهم، یکی از بزرگترین دغدغه‌های فعالین گردشگری دریایی را برطرف کرده است و باعث انگیزۀ مجدد برای فعالیت شناورهای تفریحی در آب‌های کشور خواهد بود.

وی با اشاره به اینکه امکان استفاده از سوخت یارانه‌ای برای شناورهای گردشگری امروز که جز روزهای پایانی سال محسوب می‌شود، به تصویب رسیده است، عنوان کرد: احتمال می‌رود ابلاغ آن به سال آینده موکول شود.

معاون گردشگری وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی تصریح کرد: امیدواریم بعد از ابلاغ این مصوبه مهم و تأثیرگذار در صنعت گردشگری دریایی کشور که از نظر اجرایی در حوزه وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی نیست، شاهد رفع مشکلات صنعت توریسم دریایی کشور باشیم.

شالبافیان بیان داشت: امید می‌رود با توسعه صنعت گردشگری دریایی در آب‌های شمالی و جنوبی کشور شاهد تحولی چشم گیر در زمینه صنعت گردشگری کشور باشیم.

کد خبر 5448823

منبع: مهر

کلیدواژه: شناور مسافری گردشگری دریایی یارانه سوخت گازوئیل سازمان بنادر و دریانوردی شرکت کشتیرانی جمهوری اسلامی ایران بورس بانک مرکزی ایران وزارت جهاد کشاورزی بانک مرکزی سازمان بورس و اوراق بهادار قیمت نفت بورس تهران تسهیلات بانکی رستم قاسمی اوکراین سازمان راهداری و حمل و نقل جاده ای دستمزد کارگران جنگ اوکراین حقوق و دستمزد گردشگری و صنایع دستی وزارت میراث فرهنگی گردشگری دریایی صنعت گردشگری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۶۰۸۹۷۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

عرضه صنایع‌دستی سیستان وبلوچستان در کشور تقویت می‌شود

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از روابط عمومی میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی سیستان و بلوچستان، مریم جلالی ضمن قدردانی از تلاش‌های انجام شده در نمایشگاه ایران اکسپو افزود: تولیدات صنایع‌دستی زنجیره‌هایی به‌هم پیوسته هستند که نباید صرفاً در حالت فرهنگی و ویترینی بمانند بلکه باید با برنامه‌ریزی های مدون و اقدامات جهادی هماهنگ، به ادبیات توسعه و کسب و کار نزدیک شود و در سطح ملی و بین‌المللی نقش آفرین باشد.

معاون صنایع‌دستی وزارت میراث‌فرهنگی ادامه داد: سیستان و بلوچستان نیز عزم جدی را آغاز کرده و امیدواریم از طریق صنایع‌دستی، گردشگری، شیلات و لنج‌سازی و آبزیان و سایر ظرفیت‌ها و دارایی‌هایی که این استان دارد بتوانیم یک عنصر هویتی ویژه‌ای را به وجود آوریم.

به گفته جلالی، ما نیز در معاونت صنایع‌دستی وزارتخانه در تلاش هستیم تا زنجیره اقتصادی صنایع‌دستی و معیشت عزت آفرین را برای تک تک فعالان حوزه صنایع‌دستی در کشور و فعالان این حوزه در سیستان و بلوچستان را به وجود آوریم.
او تاکید کرد: یکی از اقداماتی که به دنبال انجام آن هستیم ایجاد بازار ثابت عرضه و فروش محصولات صنایع‌دستی سیستان وبلوچستان در تهران و اقصی نقاط کشور است که پیگیر تحقق آن هستیم و در حال حاضر نیز وجود دارد اما نیازمند تقویت و گسترش است.
وی ادامه داد: ضرورت دارد تا محصولاتی که در اقلیم خاص خودش تولید می‌شود زیست بوم آنها نیز کامل و در سایر نقاط عرضه شود.

کد خبر 6096949

دیگر خبرها

  • ضرورت برگزاری تورهای گردشگری مذهبی در آذربایجان شرقی
  • «فهرج»، کاندیدای بهترین روستاهای جهانی گردشگری
  • دستگیری ۳ حفار غیرمجاز در قروه
  • تخصیص اعتبارات لازم برای حوزه میراث‌فرهنگی شهرستان گرمی
  • حفر گودال ١٥ متری برای کشف اشیاء تاریخی؛ ۳ نفر دستگیر شدند
  • عرضه صنایع‌دستی سیستان وبلوچستان در کشور تقویت می‌شود
  • ظرفیت های گردشگری گرمی در قالب جشنواره معرفی می شود
  • حفر گودال ۱۵ متری برای کشف اشیای تاریخی موجب دستگیری ۳ نفر شد
  • فروش صنایع‌ دستی سیستان و بلوچستان در کشور تقویت می‌شود
  • مرمت خانه‌های تاریخی اردبیل امسال تعیین تکلیف می‌شود