Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایران اکونومیست»
2024-05-07@20:03:04 GMT

ضرغامی: به‌دنبال گردشگری ارزان هستیم

تاریخ انتشار: ۶ شهریور ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۵۸۵۹۹۰۸

ضرغامی: به‌دنبال گردشگری ارزان هستیم

وزیر میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی با بیان اینکه همه باید از نعمت سفر بهره‌مند شوند، گفت: با تقویت گردشگری داخلی، باعث ایجاد اشتغال و ارتقای اقتصاد کشور می‌شویم و ما به دنبال گردشگری ارزان هستیم.

به گزارش ایران اکونومیست، سیدعزت الله ضرغامی شنبه شب در گفت‌ وگویی تلویزیونی افزود: در یکسال گذشته  ۲۰ مانع اساسی را احصا و سعی کردیم به جای گزارش‌های حجیم، ۳۰ محور اصلی از اقدامات انجام شده را به عنوان کارنامه عملکرد ارائه کنیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وزیر میراث فرهنگی تصریح کرد: اولین چالشی که در کشور با آن روبه‌رو هستیم و من برای آن از اصطلاح «زیر میز زدن» استفاده می‌کنم، این است که بسیاری از کارها با روش کارمندی جلو نمی‌رود. نظام اداری ما ناکارآمد و پوسیده است که موجب شده کارها جلو نباشد. یکی از خطرات دولت همین است و سعی کردم تحول را از وزارت میراث‌فرهنگی آغاز کنم.

وی ادامه داد: بسیاری از مجوزها به ستاد وزارت میراث‌فرهنگی بر می‌گشت که موجب فساد اداری و امضای طلایی می‌شد. اگر شخصی برای فعالیتی به مجوز نیاز داشت باید به وزارتخانه در خیابان آزادی مراجعه می‌کرد.  

ضرغامی یادآور شد: اولین کاری که کردم این بود که نشستی را با عنوان «نهضت تفویض اختیار» برگزار کردیم تا ماموریت‌ها را به بخش‌های صفی وزارتخانه در سراسر کشور منتقل کنیم.

وزیر میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی گفت: صنایع‌دستی مصداق بارز اقتصاد مقاومتی است. بیش از یک میلیون نفر در این حوزه مشغول هستند و شعار ما این است که «هر خانه یک کارگاه صنایع دستی است». اگر همه زمینه‌های مولد را راه بیاندازیم، مصداق آن همین است.

وی افزود: از ۴۰۰ رشته صنایع‌دستی ثبت شده در دنیا ۲۹۹ رشته در ایران فعال است. هشت رشته منسوخ را هم احیا کردیم که از این تعداد ٢۶٠ رشته نیاز به مجوز فعالیت ندارند و به شکل اعلانی هستند و اکنون این کار انجام شده است.  

وزیر میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی با بیان اینکه همه باید از نعمت سفر بهره مند شوند، گفت: با تقویت گردشگری داخلی باعث ایجاد اشتغال و ارتقای اقتصاد کشور می‌شویم. ما به دنبال گردشگری ارزان هستیم.

وی افزود: پیشتر وزارت میراث فرهنگی را وزارت دست چندم فرض می‌کردند اما با بسیاری از دستگاه‌ها ارتباط تنگاتنگی برقرار و با هفت دستگاه تفاهمنامه همکاری امضا کردیم. با برخی تقاطع داشتیم و با بسیاری از آنها نقاط همکاری و ماموریت مشترک داریم.

ادامه دارد ...


 

  منبع: خبرگزاری ایرنا برچسب ها: خیابان آزادی ، صنایع دستی ، اقتصاد مقاومتی

منبع: ایران اکونومیست

کلیدواژه: خیابان آزادی صنایع دستی اقتصاد مقاومتی وزیر میراث فرهنگی صنایع دستی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۸۵۹۹۰۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

عرضه صنایع‌دستی سیستان وبلوچستان در کشور تقویت می‌شود

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از روابط عمومی میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی سیستان و بلوچستان، مریم جلالی ضمن قدردانی از تلاش‌های انجام شده در نمایشگاه ایران اکسپو افزود: تولیدات صنایع‌دستی زنجیره‌هایی به‌هم پیوسته هستند که نباید صرفاً در حالت فرهنگی و ویترینی بمانند بلکه باید با برنامه‌ریزی های مدون و اقدامات جهادی هماهنگ، به ادبیات توسعه و کسب و کار نزدیک شود و در سطح ملی و بین‌المللی نقش آفرین باشد.

معاون صنایع‌دستی وزارت میراث‌فرهنگی ادامه داد: سیستان و بلوچستان نیز عزم جدی را آغاز کرده و امیدواریم از طریق صنایع‌دستی، گردشگری، شیلات و لنج‌سازی و آبزیان و سایر ظرفیت‌ها و دارایی‌هایی که این استان دارد بتوانیم یک عنصر هویتی ویژه‌ای را به وجود آوریم.

به گفته جلالی، ما نیز در معاونت صنایع‌دستی وزارتخانه در تلاش هستیم تا زنجیره اقتصادی صنایع‌دستی و معیشت عزت آفرین را برای تک تک فعالان حوزه صنایع‌دستی در کشور و فعالان این حوزه در سیستان و بلوچستان را به وجود آوریم.
او تاکید کرد: یکی از اقداماتی که به دنبال انجام آن هستیم ایجاد بازار ثابت عرضه و فروش محصولات صنایع‌دستی سیستان وبلوچستان در تهران و اقصی نقاط کشور است که پیگیر تحقق آن هستیم و در حال حاضر نیز وجود دارد اما نیازمند تقویت و گسترش است.
وی ادامه داد: ضرورت دارد تا محصولاتی که در اقلیم خاص خودش تولید می‌شود زیست بوم آنها نیز کامل و در سایر نقاط عرضه شود.

کد خبر 6096949

دیگر خبرها

  • آغاز مرمت و بازسازی مسجد تاریخی یوردشاهی ارومیه
  • ۱۳۰۰ هنرمند صنایع دستی مشهد بیمه شدند‌
  • ضرورت برگزاری تورهای گردشگری مذهبی در آذربایجان شرقی
  • «فهرج»، کاندیدای بهترین روستاهای جهانی گردشگری
  • دستگیری ۳ حفار غیرمجاز در قروه
  • تخصیص اعتبارات لازم برای حوزه میراث‌فرهنگی شهرستان گرمی
  • حفر گودال ١٥ متری برای کشف اشیاء تاریخی؛ ۳ نفر دستگیر شدند
  • عرضه صنایع‌دستی سیستان وبلوچستان در کشور تقویت می‌شود
  • حفر گودال ۱۵ متری برای کشف اشیای تاریخی موجب دستگیری ۳ نفر شد
  • مرمت خانه‌های تاریخی اردبیل امسال تعیین تکلیف می‌شود